Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Köteles: “Zo kunnen we Vossen destabiliseren”

Simons en Vossen

Zondagavond staan Club Brugge en Racing Genk tegenover elkaar op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League. László Köteles, die zeven jaar lang de kleedkamer deelde met Jelle Vossen, weet hoe ze de ex-spits moeten aanpakken.

“Van de tien schoten die hij op training afvuurde, gingen er acht binnen”, lacht Köteles in HLN. “Vorm speelt eigenlijk geen rol bij Vossen. Eens hij de bal in de zestien krijgt, neemt zijn instinct het over. Geef hem een meter in de zestien en he kills you.”

“Elke speler heeft wel periodes met ups en downs en het draait misschien wat minder bij Vossen, maar dat kan van het ene op het andere moment veranderen.” De Genkse doelman heeft alvast enkele tips voor zijn verdediging.

“We moeten in zijn nek zitten, hij houdt er niet van als je op zijn vel kleeft. Daar wordt hij ongemakkelijk van. Op die manier kan je hem destabiliseren, maar dan moeten we nog 90 minuten gefocust zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws