Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kijktip: deze Club-spelers kan u wél in het stadion bewonderen

Kijktip deze Club-spelers kan u wél in het stadion bewonderen

Woensdagavond spelen de beloften van Club Brugge een competitiewedstrijd in Lokeren. Maar liefst vier A-kernspelers maken hierbij (wellicht) hun langverwachte opwachting. 

Voor Bjorn Engels wordt het een speciale dag. Na meer dan een jaar blessureleed zal de centrale verdediger normaal gesproken vanavond zijn comeback vieren. Club wil echter geen enkel risico nemen. Engels speelt maximum één uur en indien het veld te zwaar bevonden wordt, komt hij in het slechtste geval zelfs helemaal niet in actie.

“Bjorn is al twee keer hervallen omdat hij te snel hervatte. Vanuit zijn jeugdig enthousiasme”, verklaart Mannaert in HLN. Intussen zou de vochtophoping in zijn knie (botoedeem) wel helemaal genezen zijn. Op training maakte hij alleszins al indruk.

Naast Engels zullen ook Lior Refaelov (voetbreuk), Mikel Agu (voetbreuk) en Sander Coopman (knieblessure) tussen de lijnen verschijnen. Voor degenen die de wedstrijd willen bijwonen: om 19u30 wordt er afgetrapt op Daknam. Vanzelfsprekend brengen wij straks ook verslag uit van de match.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws