Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Karl Vannieuwkerke heeft raad voor Preud’homme

Michel Preud'homme (Club Brugge - Charleroi)

Maandagnacht hebben de Jonge Duivels zich gekwalificeerd voor de halve finale op het WK in Chili. Vooral Club-doelman Jens Teunckens maakte indruk. Dat zag ook Vlaams sportverslaggever Karl Vannieuwkerke, die uitpakte met een opvallende tweet.

Mathew Ryan liet een grote leegte achter bij Club Brugge. De Australiër werd vervangen door Sinan Bolat, maar die kon tot dusver niet overtuigen en lijkt nog tijd nodig te hebben om zijn beste vorm terug te vinden.

Zo belandde Sébastien Bruzzese, die gehaald werd als tweede doelman, opnieuw tussen de Brugse palen. De Luikenaar liet in zijn eerste weken enkele steekjes vallen, maar heeft intussen zijn niveau aanzienlijk opgekrikt.

Karl Vannieuwkerke stelt echter voor om ook de jongste van de hoop eens een kans te geven. Teunckens laat zich momenteel immers opmerken op het WK in Chili. Met enkele knappe saves hield hij de nationale U17 recht tegen Costa Rica.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws