Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kan Storm op vervroegde terugkeer rekenen?

Kan Storm op vervroegde terugkeer rekenen?

Afgelopen zomer werd Nikola Storm door Club Brugge voor een jaar uitgeleend aan Zulte Waregem. Maar mogelijk keert de 21-jarige Maldegemnaar in januari al terug naar blauw-zwart. Al lijkt die kans eerder klein.

Vorig jaar kende Club heel wat problemen met de uitleenbeurt van Tuur Dierckx. Toen wilde blauw-zwart de aan KV Kortrijk verhuurde spits in januari terughalen om de kern te verbreden. Zonder clausule moest er echter zwaar onderhandeld worden om dat rond te krijgen.

Bij de uitleenbeurt van Storm (zonder aankoopclausule) werd die fout niet meer gemaakt. Deze keer kan Club zijn flankaanvaller dus zonder problemen tijdens de wintermercato terugvorderen.

Toch lijkt de kans eerder klein dat Storm in januari naar Jan Breydel afzakt. Enkel als Club straks een resem offensieve spelers ziet uitvallen, zal dat scenario plaatsvinden. Bovendien gaf Storm eerder in een interview aan dat hij liefst het seizoen bij Zulte Waregem uitdoet. Zaterdag mag de huurling van Club overigens gewoon meespelen in de West-Vlaamse derby. Er is immers geen clausule opgenomen dat hij niet zou mogen spelen tegen zijn moederclub. Dat meldt HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws