Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Imposante beelden van Brugse inferno

Imposante beelden van Brugse inferno

Een 200-tal Club-supporters hebben donderdagavond geprotesteerd tegen de beslissing van burgemeester Landuyt om Club Brugge – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Het resultaat: Brugge in vuur en vlam. 

Ironischer dan dit wordt het niet. Een maatregel die omwille van veiligheidsredenen genomen werd, ontaardde (nogal voorspelbaar) in een nóg minder veilige situatie. CEO Vincent Mannaert bekocht het, bij gebrek aan politie, met een gebroken pols.

Na de “Landuyt is een janet“-gezangen, zijn er nu ook beelden opgedoken waarbij Club Brugge op een positieve manier toegezongen wordt, zij het in een nogal vurige stemming. En dat mag u gerust als een understatement beschouwen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws