Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Club-fans in Mechelen

Goed nieuws voor Club-fans in Mechelen

Zondagnamiddag gaat Club Brugge op bezoek bij KV Mechelen. Door het aanhoudende hoogste dreigingsniveau in Brussel, werd er gevreesd dat Club-supporters de wedstrijd niet zouden kunnen bijwonen omwille van een tekort aan federale agenten. Intussen komt KVM echter met goed nieuws!

“Dankzij de inspanningen van de stewards, de politie van Brugge, onze medewerkers én de Mechelse veiligheidsdiensten zullen we de wedstrijd kunnen organiseren”, klinkt het op de officiële website.

“De Club-supporters zullen naar het AFAS Stadion kunnen afzakken. Dankzij de inspanningen van de lokale politie en extra stewards en spotters van Brugge zullen zij begeleid kunnen worden”, aldus KVM-voorzitter Johan Timmermans.

“Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat de extra veiligheidsmaatregelen voorzien kunnen worden voor onze supporters.” Ook zondagmiddag zullen er geen rugzakken en handtassen worden toegelaten. Er zijn geen lockers voorzien, dus wordt er aangeraden om alle tassen thuis te laten. Iedereen zal ook gefouilleerd worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws