Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Genk-fans bereiden anti-Vossen spandoeken voor

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

Zondagavond om 18u is Jan Breydel het decor voor de clash tussen Club Brugge en KRC Genk. Meteen ook de eerste ontmoeting tussen Jelle Vossen en zijn ex-ploeg. De Genk-fans bereiden zich alvast voor met spandoeken en spreekkoren aan het adres van ‘verrader Vossen’.

Zo willen de Genkse fans uitpakken met een spandoek waarop “De Vossenjacht is open” prijkt. Daarnaast willen ze een foto etaleren van Strupar, Oulare en Barda met als opschrift: “Alleen helden kussen het logo oprecht.” Dat wisten enkele ‘Genkies’ de BlauwZwartFans-redactie te vertellen.

Al zal het niet eenvoudig worden om de spandoeken het stadion binnen te loodsen. “Dat wordt inderdaad een moeilijk verhaal. We zullen vindingrijk moeten zijn”, beseft Rudy Claessens, voorzitter van de overkoepelde supportersfederatie. “Maar verbaal zullen we hem zeker laten horen wat we ervan denken. Het zit nog diep.”

We mogen er dus van uitgaan dat de Genk-fans er alles aan zullen doen om Vossen bij elk balcontact op een fluitconcert te trakteren. Bovendien zullen ze met zoveel mogelijk naar Jan Breydel afzakken. “Op verplaatsing dagen dit seizoen gemiddeld zo’n 500 fans op. In Brugge zullen dat er bijna 1.000 zijn. Daar is één reden voor: Jelle”, aldus Claessens in HBVL.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws