Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gekibbel om kapiteinsband: “Liever Vormer dan een nonchalante rechtsachter”

Gekibbel om kapiteinsband Liever Vormer dan een nonchalante rechtsachter

Zondagnamiddag verraste Michel Preud’homme vriend en vijand door Timmy Simons op de bank plaats te laten nemen. Het was immers pas de eerste keer in 13 maanden dat de Brugse kapitein niet aan de aftrap verscheen onder de Luikse trainer. 

Door het ontbreken van Simons moest er vanzelfsprekend een andere kapitein worden aangeduid. De keuze viel uiteindelijk enigszins verrassend op Thomas Meunier, maar heel wat Club-fans zijn het daar niet helemaal mee eens.

Zo vinden ze op Twitter dat Ruud Vormer de kapiteinsband moet dragen omwille van zijn uitstekende mentaliteit. In het Brugse vak Achter de Kazerne waren er dan weer heel wat fans die Jelle Vossen graag als captain aan het werk zouden zien.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws