Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gedoz en Bruzzese zijn het met elkaar eens: “Hij was bepalend”

Gedoz en Bruzzese zijn het met elkaar eens Hij was bepalend

Felipe Gedoz en Sébastien Bruzzese gaven na de met 3-0-gewonnen wedstrijd tegen Zulte Waregem hun visie over het spelbeeld. Daarin was het opvallend dat beide heren veel lof hadden voor één Club-speler.

“De kwaliteiten van Vazquez moet je echt niet in twijfel trekken”, verzekert Gedoz op de officiële website. “Je weet dat hij het kan. Victor voelt het spel goed aan en heeft het in zich. Het is leuk voetballen met hem in de ploeg. We zijn nu een mooie reeks aan het neerzetten en proberen dit alvast door te trekken tot eind december.”

Ook Bruzzese, die intussen vijf opeenvolgende clean sheets achter zijn naam heeft staan, haalde de loftrompet boven voor de Spaanse draaischijf van blauw-zwart. “Vazquez speelde een belangrijke rol in onze overwinning tegen Zulte Waregem. Je ziet meteen dat de ploeg goed draait met hem in de basis. Na een goed vorig seizoen ligt er veel druk op zijn schouders om die prestatie te herhalen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws