Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Extra maatregelen voor thuiswedstrijden van Club Brugge

Extra maatregelen voor thuiswedstrijden van Club Brugge

De gruwelijke aanslagen van afgelopen vrijdag in Parijs hebben heel wat teweeggebracht. Nadat eerder de oefeninterland tussen de Rode Duivels en Spanje afgelast werd wegens terreurdreiging, zijn er nu ook gevolgen voor blauw-zwart. 

Tijdens de komende thuiswedstrijden van Club Brugge zullen er extra voorzorgen genomen worden. “Iedereen die het stadion binnenkomt, wordt gefouilleerd. Zakken of rugzakken mogen sowieso niet mee naar binnen.”

“Er zullen ook extra agenten aanwezig zijn om alles in de gaten te houden. Dit zijn algemene maatregelen die elke eersteklasser neemt, zolang dreigingsniveau drie van kracht is”, klinkt het. Korpschef Dirk Van Nuffel geeft aan dat er ook nog enkele extra acties ondernomen zullen worden. “Maar ik kan niet uitweiden over welke die maatregelen zijn”, vertelt hij in HLN.

Landuyt: “Leven van Bruggelingen niet verpesten”

Burgemeester Renaat Landuyt zegt dat ook de stad Brugge de situatie aan het bekijken is. “We mogen in elk geval geen risico’s nemen, maar we mogen ook het leven van onze Bruggelingen en toeristen niet verpesten met te veel onrustwekkende maatregelen. We houden rekening met alle gegevens over mogelijke dreigingen waarover de politie beschikt. Dat geldt zowel voor onze evenementen als concertzalen in de stad.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws