Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels maakt indruk bij comeback

Engels maakt indruk bij comeback

Woensdagavond speelden de beloften van Club Brugge een competitiewedstrijd op het kunstgras van Lokeren. Maar liefst drie A-kernspelers maakten hun wederoptreden: Bjorn Engels, Lior Refaelov en Sander Coopman. Ook Mikel Agu droeg voor het eerst het shirt van blauw-zwart. Hij was afgelopen zomer immers met een voetbreuk overgekomen van FC Porto.

Het was vooral uitkijken naar hoe Engels zijn eerste speelminuten na meer dan een jaar blessureleed zou verteren. De centrale verdediger mocht, zoals gepland, een uur spelen en deed dat erg goed. Bovendien leek hij geen last meer te hebben van zijn botoedeem-blessure (vochtophoping in de knie). Verder waren er op het eerste zicht ook geen problemen bij Refaelov, Coopman en Agu.

Het zag er lang naar uit dat de brilscore op het bord zou blijven staan, maar het venijn zat hem in de staart. Eén minuut voor tijd kreeg Club een strafschop, die door Refaelov feilloos werd omgezet. In de extra tijd werd het echter alsnog 1-1 via Sander Claeys. Zo zien de blauw-zwarte beloften de drie punten in extremis uit handen glippen en blijven ze hangen op een gedeelde zevende plaats in de rangschikking.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws