Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels: “Dat moet je aan de coach vragen”

Engels: "Dat moet je aan de coach vragen"

Bjorn Engels maakte woensdagavond zijn langverwachte wederoptreden tegen de beloften van Lokeren. De officiële website vroeg de centrale verdediger achteraf om een reactie. 

“Ik hou hier een goed gevoel aan over. Het doet deugd weer een wedstrijd te kunnen spelen, zeker als je er zo lang op moet wachten als ik”, aldus Engels, die zoals afgesproken 60 minuten speeltijd kreeg van trainer Sven Vermant.

“Fysiek voel ik me opperbest. Ik moet nu gewoon verder groeien naar mijn topniveau en daarvoor moet ik nog enkele stappen zetten. Vandaag ging het goed en heb ik een uur zonder pijn kunnen spelen. Wanneer ik terug speel? Dat moet je aan de coach vragen”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws