Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

El Kaddouri: “Club is niet benadeeld”

El Kaddouri Club is niet benadeeld

Omar El Kaddouri had de verplaatsing naar Brugge al een tijdje met stip aangeduid op zijn agenda. De aanvallende middenvelder van Napoli is namelijk geboren en getogen in Brussel.

“Normaal zouden familie en vrienden komen kijken”, vertelt een teleurgestelde El Kadddouri in HLN. “Jammer wat er gebeurt, want ik ken Brussel als een geweldige stad. Maar nu zijn er incidenten 200 meter van de woonplaats van mijn familie.”

“Voor onze ploeg was het ook niet gemakkelijk, omdat het voor ons onduidelijk was of de wedstrijd al dan niet zou doorgaan. Ik denk trouwens niet dat Club in het nadeel is zonder fans, ook wij hadden normaal gesproken felle supporters meegebracht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws