Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Eerste opstootjes Club – Napoli zijn een feit

Eerste opstootjes voor Club - Napoli zijn een feit

Club Brugge speelt zijn Europa League-duel van donderdagavond achter gesloten deuren tegen Napoli. Dit alles tot woede van heel wat Club-supporters, die de beslissing van burgemeester Landuyt overdreven vinden. 

“Door mensen de toegang te ontzeggen tot het stadion, creëer je net chaos”, klonk het bij de fans. Die uitspraak lijkt nu waarheid te worden. Dat net vandaag het dreigingsniveau in het Brusselse Gewest van 4 naar 3 gezakt is, strooit vanzelfsprekend nog een beetje meer zout in de Brugse supporterswonde.

Eén van onze redactieleden is ter plaatse en wist ons te vertellen dat er meer en meer supporters toestromen. Zij proberen nu om het stadion binnen te geraken. In totaal zou het om zo’n 200 supporters gaan. Er weerklinken ook anti-Islamitische gezangen. Intussen zijn ook de eerste beelden opgedoken.

Taferelen voor de aftrap van Club - Napoli

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws