Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Edmilson bevestigt: “In januari vertrek ik”

Edmilson bevestigt: "In januari vertrek ik"

Junior Edmilson heeft aangegeven dat hij in januari wil vertrekken bij Sint-Truiden. Club Brugge is één van de geïnteresseerde clubs, maar de concurrentie is niet mals.

“Als grote clubs aan je deur staan te kloppen, zeg je niet neen”, vertelt Edmilson in HLN. “Je moet het ijzer smeden als het heet is, niet? Tot dan geef ik wel alles voor STVV”, verzekert de 21-jarige aanvaller.

Waar de Belg van Braziliaanse afkomst straks voetbalt, weet hij zelf nog niet. Feit is dat de grote Belgische clubs, waaronder Club Brugge, in het rijtje staan voor Edmilson. Maar ook de nieuwe werkgever van Tom De Sutter (Bursaspor) en Ajax tonen interesse.

“Uit mijn mond ga je voorlopig geen namen horen. Binnen- of buitenland maakt voor mij niet uit. Voorwaarde is dat ik stappen kan zetten en dat ik op speelkansen kan rekenen. Ik vertrek niet bij Sint-Truiden om elders op de bank te zitten”, aldus Edmilson. Of blauw-zwart straks daadwerkelijk een bod uitbrengt, zal wellicht afhangen van het aantal geblesseerden tijdens de wintermercato.

Edmilson zelf vindt het blijkbaar wel aangenaam dat de Club-supporters zijn komst zien zitten. Hij retweete ons nieuws via zijn officiële Twitter-account. Een goed teken? 🙂

Junior Edmilson retweet het nieuws dat hij STVV in januari zal verlaten

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws