Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duarte ziet Costa Rica de leiding nemen op weg naar het WK

Duarte ziet Costa Rica de leiding nemen op weg naar het WK

Oscar Duarte stond tegen Panama niet tussen de lijnen bij Costa Rica. De Brugse verdediger heeft immers een scheurtje in de rechterkuit opgelopen in het duel tegen Haïti. Het goede nieuws voor de centrale verdediger was dat hij zijn ploeg zag winnen.

Namens de Noord-Amerikaanse voetbalbond (CONCACAF) nemen 35 FIFA-leden deel aan het kwalificatietoernooi voor drie beschikbare plaatsen in de eindronde van het WK van 2018 in Rusland. De kwalificatiewedstrijden voor de Noord-Amerikaanse landen zijn dus nu al aan de gang. Zo ook voor Costa Rica.

Nadat Haïti afgelopen zaterdag met 1-0 opzijgezet werd, was het woensdagnacht de beurt aan Panama. De Costa Ricanen wonnen met 1-2 en tellen zo het maximum van de punten in de CONCACAF-kwalificatiegroep B.

Samenvatting Panama – Costa Rica

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws