Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Duarte prikt datum voor terugkeer

Duarte prikt datum voor terugkeer

Net nu Club Brugge de ziekenboeg zag leeglopen, heeft Oscar Duarte zich tijdens een kwalificatiewedstrijd met Costa Rica geblesseerd. De verdediger stond tegen Haïti 90 minuten tussen de lijnen, maar klaagde achteraf over pijn aan zijn rechterbeen.

Een scan van de medische staf wees uit dat het om een scheur in de rechterkuit gaat. Daardoor zal Michel Preud’homme komende zaterdag sowieso niet op zijn centrale verdediger kunnen rekenen.

Ook de Europa League-wedstrijd van volgende week donderdag tegen Napoli en de verplaatsing naar KV Mechelen komen te vroeg voor de Costa Ricaan. Zo zal Duarte ten vroegste in december terug inzetbaar zijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws