Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Drie Club-spelers zullen bij beloften hervatten’

Drie Club-spelers zullen bij beloften hervatten

Maandag trainde Mikel Agu voor het eerst sinds zijn overgang naar Club Brugge mee met de groep. De gehuurde middenvelder van FC Porto arriveerde met een breuk in de voet en revalideerde de voorbije maanden individueel. Een basisplaats zou er echter niet meteen inzitten voor de Nigeriaan.

Naast Agu konden ook Refaelov en Engels voluit gaan op training. Aangezien het drietal lange tijd aan de kant stond, verwacht HLN dat ze bij de beloften zullen hervatten, die het op woensdag 25 november tegen Lokeren opnemen (aftrap om 19.30u). De reserven van Club staan momenteel op een gedeelde achtste plaats met vijftien punten uit elf wedstrijden. Opvallend: Standard is leider met het maximum van de punten.

Tot slot is Dierckx terug van zijn passage bij de nationale beloften. Hij mocht vorige week donderdag 20 minuten invallen in het met 1-0-verloren duel tegen Tsjechië. Of hij gestraft wordt voor het partijtje minivoetbal daags voor de wedstrijd tegen Genk, is nog niet bekend.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws