Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Donk: “Ooit terugkeren naar Club”

Blauwe rook (Club Brugge - Zulte Waregem)

Een opvallende aanwezige zondagavond in Jan Breydel. Niemand minder dan Ryan Donk vond de tijd om zijn ex-club aan te moedigen tegen Genk.

“Het voelt goed om terug in Brugge te zijn”, vertelt Donk aan PlaySports. “Het heeft lang geduurd, maar ik heb het eindelijk eens voor elkaar gekregen om tussen mijn speelschema door naar Club te komen. Ik ben nog steeds supporter van Club. In die 2 jaren dat ik weg ben, ben ik ze in de gaten blijven houden. Ik zit er nog diep in.”

“Of ik me beter voel in Istanbul (bij Kasimpasa, nvdr) dan in Brugge? Nee, qua drukte en cultuur is het echt een groot verschil. Maar je moet je aanpassen en als je iets wil bereiken, dan moet je er ook gewoon voor gaan. Ik heb dus geen spijt dat ik ben weggegaan, want het gaat heel goed en er zijn genoeg geruchten dat ik misschien nog een grotere stap ga zetten.”

“De eerste 20 minuten van de wedstrijd heb ik niet gezien, omdat ik constant foto’s aan het maken was en iedereen heb begroet in de spionkop. Ik zie het wel zitten om ooit nog terug te keren naar Club”, besluit de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws