Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dion Cools geblesseerd aan de adductoren

En daar is alweer een nieuwe geblesseerde

Club Brugge trekt zondagnamiddag naar KV Mechelen op zoek naar een nieuwe driepunter. Het belooft echter geen gemakkelijke opdracht te worden. De manschappen van Aleksandar Janković wonnen afgelopen zondag immers met 2-1 van herfstkampioen KV Oostende.

Een opvallende afwezige in de Brugse selectie voor zondag is Dion Cools. De 19-jarige rechtsachter heeft via zijn officiële Twitter-account laten weten dat hij last heeft van de adductoren.

“Hatelijk, altijd dezelfde kwaaltjes #adductoren”, klinkt het. Het is momenteel nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure van de ex-speler van OHL is. Op dit moment zitten Laurens De Bock (gescheurde ligamenten), Bernie Ibini (kuitbeenbreuk) en Dion Cools (last van adductoren) in de Brugse ziekenboeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws