Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx reageert op zaalvoetbalincident

Tuur Dierckx in actie

Na het snookerincident van Benito Raman, heeft nu ook Club Brugge een speler die zich daags voor de wedstrijd niet aan de opgelegde club-regels hield. Volgens HLN ging Tuur Dierckx immers een potje zaalvoetballen de avond voor Club Brugge – Genk.

Intussen zou Dierckx de club gemeld hebben dat hij spijt heeft van zijn keuze. Naar verluidt heeft hij meegedeeld dat hij meespeelde omdat een ploegmaat te laat kwam opdagen.

De 20-jarige flankaanvaller wilde dus enkel zijn ploeg uit de nood helpen, maar zag daarna al snel zijn fout in. Dat weet HLN. De top van Club Brugge beraadt zich op dit moment over een mogelijke sanctie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws