Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx over Brugse fans: “Dat doet iets met een mens”

Blauwe rook (Club Brugge - Zulte Waregem)

Tuur Dierckx mocht afgelopen zondag een kwartier voor tijd invallen voor Felipe Gedoz. Een wissel waar het Brugse publiek om smeekte. De jonge flankaanvaller reageert.

“Tuur, Tuur, Tuur”, klonk het zondagavond vanuit de tribunes in Jan Breydel. En aangezien Gedoz niet aan zijn beste wedstrijd bezig was, kon Michel Preud’homme zich wel vinden in de wens van het publiek.

“Dat doet iets met een mens hé”, bekent Dierckx met een brede glimlach. “Het deed deugd dat ze mijn naam scandeerden, maar ik probeerde me op dat moment vooral op mijn opwarming toe te leggen”, vertelt de publiekslieveling aan Voetbalkrant.

“Dat het tegen Genk een moeilijke match was voor ons, zag iedereen. Ze stonden laag en vingen ons op in een hecht blok. Maar we hebben het goed aangepakt, vind ik. We zijn geduldig gebleven en uiteindelijk viel dat verlossende doelpunt dan toch nog. Het is een cliché, maar het belangrijkste zijn en blijven die drie punten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws