Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx kent zijn straf voor partijtje minivoetbal

Dierckx kent zijn straf voor partijtje minivoetbal

Onlangs besloot Tuur Dierckx om de dag voor Club Brugge – KRC Genk een partijtje zaalvoetbal te spelen. Een ploeggenoot was namelijk te laat komen opdagen, zo klonk de uitleg van de 20-jarige flankaanvaller. Intussen heeft Club hem echter gestraft voor het overtreden van de huisregels.

Club besliste om Dierckx na intern overleg een boete op te leggen en hem te verplichten tot sociaal werk. Volgens HLN moet hij binnenkort meewerken aan een school- of ziekenhuisbezoek voor de Club Foundation, een sociaal project van blauw-zwart waar af en toe spelers voor ingeschakeld worden. Club Brugge wil zo een statement maken naar de hele spelersgroep toe.

Zaalvoetballen brengt immers een groot risico op blessures met zich mee. Zeker daags voor de wedstrijd is minivoetballen absoluut uit den boze. Dierckx zou intussen beloofd hebben om tijdens het seizoen te stoppen met zaalvoetbal.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws