Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx: “Ik besef dat ik een fout heb gemaakt”

Dierckx Ik besef dat ik een fout heb gemaakt

Tuur Dierckx kreeg tegen KV Mechelen zijn eerste speelminuten sinds hij zich aan de vooravond van de competitiewedstrijd tegen Racing Genk aan een wedstrijdje minivoetbal had gewaagd. De flankaanvaller reageert.

“Ik besef dat ik een fout heb gemaakt en ben blij met de nieuwe kans. We hebben dit intern opgelost en ik heb daar mijn lessen uit getrokken. Het zal niet meer gebeuren”, klinkt Dierckx vastberaden in HLN.

Na twee keer 90 minuten te moeten toekijken (tegen Zulte Waregem en Napoli), mocht de 20-jarige flankspeler in Mechelen nog een kwartier opdraven van Michel Preud’homme. Dierckx bedankte zijn coach met de 1-3 en legde de wedstrijd zo in een definitieve plooi.

“Er is niets leuker dan scoren, zeker als je als ploeg ook de punten pakt. Ik hoop dat het minivoetbalincident bij deze definitief is afgerond. Doordat iedereen fit is, krijg ik minder speelminuten. De plaatsen zijn duur en de kansen worden schaarser. Ik ben me daarvan bewust en probeer het gewoon goed te doen wanneer ik mag invallen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws