Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze speciale shirts dragen Club-spelers straks onder wedstrijdoutfit

Deze speciale shirts dragen Club-spelers straks onder wedstrijdoutfit

Zoals iedereen intussen weet zal Club het donderdagavond zonder fans moeten doen in de Europa League-confrontatie met Napoli. Bij blauw-zwart proberen ze er echter op allerlei manieren het beste van te maken.

Zo werden er woensdag vlaggen en sjaals verzameld om de lege spionkop kleur te laten bekennen. Op die manier zijn de supporters ook alsnog een beetje aanwezig. Daarnaast zal Club met een speciaal T-shirt onder hun wedstrijdoutfit aantreden. “We never play alone”, luidt het opschrift.

#weneverplayalone

Een foto die door kirstenwillem is geplaatst op

#WeNeverPlayAlone from Club Brugge on Vimeo.  

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws