Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil: “In een negatief daglicht geplaatst”

Denswil en Clement

Michel Preud’homme koos tegen Westerlo, net zoals in de thuiswedstrijd tegen OHL, voor Stefano Denswil in plaats van Brandon Mechele. De Nederlander reageert.

Denswil kan terugkijken op een goeie wedstrijd in ‘t Kuipje. Hij kwam nooit in de problemen tegen Visnakovs en Gounoungbe en was dan ook een tevreden man na afloop. “Elke wedstrijd is natuurlijk belangrijk, maar deze zege doet toch extra deugd.”

“We stonden in een negatief daglicht omdat we het buitenshuis maar niet konden waarmaken. Dus kunnen we alleen maar tevreden zijn met dit resultaat. We hadden meermaals de kans om de wedstrijd al veel vroeger te beslissen, maar lieten dat jammer genoeg na. We konden er zeker vijf in het net leggen. Ik vind dan ook dat we uitstekend gespeeld hebben als team.”

De 22-jarige verdediger was ook erg blij met zijn nieuwe basisplaats. “Het is altijd leuk als je mag starten, zeker voor de tweede keer op rij. Ik merkte vrijdag op training al een beetje dat ik aan de aftrap zou komen. Ik geef elke dag op training het beste van mezelf en hoop dat ik donderdag tegen Legia Warschau opnieuw mag spelen. Meer kan ik echt niet doen”, besluit Denswil op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws