Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse voorspelt Club Brugge – Genk

Marc Degryse (analist) (2)

Zondagavond is Jan Breydel het decor voor de topper tussen Club Brugge en KRC Genk. Blauw-zwart gaat op zoek naar 21 op 21 in eigen huis, terwijl blauw-wit broodnodige punten wil pakken na een teleurstellende 0 op 9. Marc Degryse denkt alvast te weten wie er straks aan het langste eind trekt.

“De trein is nog altijd niet echt vertrokken bij Club Brugge”, vertelt Degryse aan PlaySports. “Donderdag tegen Legia Warschau was het spel erg matig. Het voetbal is nog altijd niet goed en veel te wisselvallig.”

“Maar Genk daarentegen is nog slechter. En zeker in uitwedstrijden zijn de Limburgers dit seizoen simpelweg niet goed genoeg. Ik verwacht dus wel dat Club de reeks van winnende wedstrijden in de competitie kan doortrekken”, besluit Degryse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws