Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse, Sonck en Boskamp schatten Europese kansen van Club in

Degryse, Sonck en Boskamp schatten Europese kansen van Club in

Donderdagavond staat er voor Club een belangrijke Europa League-wedstrijd tegen het sterke Napoli op het programma. Mogelijk treden de reeds geplaatste Italianen echter met een B-ploeg aan in Jan Breydel. Degryse, Sonck en Boskamp werden door HLN uitgenodigd om hun visie te geven op de Europese kansen van blauw-zwart.

“Ik denk dat Club gaat winnen tegen Napoli”, opent Degryse de debatten. Jan Boskamp is het daar echter helemaal niet mee eens en reageert in zijn gekende stijl: “Nééééé. Je gaat toch niet winnen van Napels, Marc? Onvoorstelbaar! Ach, jij gaat golfen met Preud’homme.”

“Als mens heeft Michel voor mij afgedaan na wat er destijds bij Standard is gebeurd”, gaat de Nederlander verder. “Maar over de kansen van Club wil ik mijn mening wel geven. Volgens mij gaan ze niet winnen tegen Napoli. Preud’homme wisselt te vaak, waardoor er geen typeploeg is.” Ook Sonck denkt dat blauw-zwart niet aan het langste eind zal trekken tegen de Italianen.

Uiteindelijk mocht het trio ook nog voorspellen of Club straks Europees zal overwinteren. “Neen, ik denk van niet”, aldus Boskamp. “Volgens mij wel”, reageert Degryse. Tot slot geeft Sonck een gematigd antwoord: “Het kan nog…” – waarop Degryse hem erop wijst dat het ‘ja’ of ‘nee’ is. “Jij zegt gewoon ‘ja’ om bij iedereen goed te staan. Een ‘platte zjat’ zeggen ze in mijn dialect”, besluit Sonck.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws