Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Hij kan Club naar de landstitel stuwen”

Degryse Hij kan Club naar de landstitel stuwen

Club Brugge won afgelopen weekend zonder problemen met 3-0 van Zulte Waregem. Victor Vazquez was voor het eerst sinds lang nog eens de Spaanse draaischijf van weleer. Dat zag ook Marc Degryse.

“Eindelijk. Tegen Zulte Waregem zagen we eindelijk nog eens de échte Victor Vazquez”, opent Degryse in HLN. “De Spanjaard strooide met voorzetten en toonde vista en precisie in nochtans moeilijke omstandigheden.”

“Jan Breydel zag nog eens de kandidaat Gouden Schoen-winnaar aan het werk. Dag en nacht verschil met wat we eerder dit seizoen van hem zagen. Vraag is of hij dit nu ook kan volhouden. Als Vazquez fit en fris is en met vertrouwen staat te voetballen, ziet Club Brugge er helemaal anders uit. Hij kan blauw-zwart naar een hoger niveau tillen.”

De analist doet er zelfs nog een schepje bovenop. “Vazquez heeft de sleutel in handen: hij kan Club naar de landstitel stuwen. Hij laat ook anderen toe om beter te voetballen, zoals Vossen en Izquierdo zaterdagavond. Bovendien vormt het trio Vazquez, Vormer en Simons een perfect evenwicht op het middenveld. Ik heb het gevoel dat Club op een keerpunt staat.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws