Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Hij is de verpersoonlijking van het vertrouwen van Club”

Degryse Hij is de verpersoonlijking van het vertrouwen van Club

Club Brugge won zondagnamiddag met overtuigende 1-4-cijfers op het veld van KV Mechelen. Bovendien werd er, net zoals tegen Zulte Waregem, goed voetbal op de mat gebracht door de manschappen van Preud’homme. Dat zag ook Marc Degryse.

“Club heeft indruk gemaakt op mij. Ze hebben KV Mechelen op eigen veld negentig minuten gedomineerd. Na een half uur hadden ze 70% balbezit. Bovendien was het voetbal goed en kwamen er kansen. De achterstand was eerder ongelukkig”, vertelt Degryse in HLN.

“Na de rust zag je dat de ploeg overloopt van vertrouwen. Met als verpersoonlijking daarvan Jelle Vossen. Wat een verschil met Leandro. In de eerste helft was er vanop rechts een prima voorzet van Meunier tussen de defensie en de doelman. Een spits in vorm anticipeert op de assist of doet een ‘vooractie’ om zijn verdediger te verrassen. Maar Leandro startte zijn beweging pas eens de pass van Meunier al vertrokken was. Dan zit Vossen veel beter in zijn vel.”

“Ik geloof echt dat Club op kruissnelheid komt. Ik zie ze zich plaatsen in de beker én in de Europa League. Ze gaan ook blijven meedraaien met de top van de competitie. Op die manier wordt het alsnog een mooie kerst voor Club en Preud’homme”, besluit de analist.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws