Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Drie Club-spelers waren bron van ergernis bij publiek”

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge vergat zondagavond om goed te voetballen tegen Genk, maar wist wel drie belangrijke punten te pakken. Dat zag ook Marc Degryse. 

“Ik heb een beetje hetzelfde gevoel als donderdagavond tegen Legia Warschau: de drie punten waren het voornaamste. In de competitie heeft Club nu al zijn thuiswedstrijden gewonnen. Dat is goed, maar de cijfers zijn beter dan het spel”, vertelt Degryse in HLN.

“Het eerste uur was slaapverwekkend. Vooral flankaanvallers Diaby en Gedoz wekten de irritatie van het publiek op. Diaby leed enkel balverlies en Gedoz dacht alleen maar aan zichzelf. Bovendien liep de Braziliaan veel te lang met de bal en liet hij zich keer op keer opzichtig vallen. En Claudemir speelde te vaak breed. Daarmee win je de fans niet voor je.”

Tot slot maakt de analist zich zorgen over Vanaken. “Zijn prestaties worden stilaan zorgwekkend. Hij kan zich maar niet doorzetten. Preud’homme zoekt nog steeds naar een ploeg die 90 minuten goed en dominant is. Pas na Nieuwjaar zal zijn ploeg op punt staan, schat ik.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws