Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Dat zijn werkpunten voor Preud’homme”

Degryse: "Dat zijn werkpunten voor Preud'homme"

Club Brugge kende een moeilijke avond tegen Napoli en verloor met het kleinste verschil in een muisstil Jan Breydelstadion. Marc Degryse analyseert zowel de beslissing van burgemeester Landuyt als de wedstrijd. 

“Dat Club Brugge als enige Europese thuisploeg helemaal zonder publiek moest spelen, was niet de meest gelukkige beslissing van de burgemeester. Het heeft Club niet geholpen. Ik had zowat het gevoel dat ik naar een reservewedstrijd van een eersteklasser op een maandagavond zat te kijken.”

“Club Brugge dwong ook bijna geen kans af. Zonder dat Napoli met zijn beste elf speelde, voelde ik een klasseverschil. Bij Club zoeken de flankspelers Izquierdo en Gedoz nog naar hun beste niveau. Izquierdo kon uitbreken met zijn snelheid, maar talmde te lang of was te egoïstisch. Ook Gedoz had te veel tijd nodig. Dat zijn werkpunten voor Preud’homme”, besluit Degryse in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws