Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De rode kaart van Denswil in beeld gebracht

De rode kaart van Denswil in beeld gebracht

Dan breek je na 10 maanden eindelijk door bij je nieuwe club, rijg je de ene na de andere goede prestatie aan elkaar, sta je 1-4 voor in een foutloze wedstrijd en krijg je een paar minuten voor affluiten plots een rode kaart onder je neus geschoven. Het overkwam Stefano Denswil.

In de 79ste minuut, toen Tuur Dierckx de 1-3 tegen de touwen had geprikt, was Mechelen – Club Brugge een gespeelde wedstrijd. Toch pakte Denswil nog een onnodige rode kaart. “Het kwam door zijn enthousiasme”, verklaarde Preud’homme achteraf.

Maar als we de beelden opnieuw bekijken, vragen we ons eigenlijk écht wel af waarom scheidsrechter Nicolas Laforge het in de 90ste minuut nog nodig vond om onderstaande fase met een rood karton te bestraffen. Dit was de reactie van de ref.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws