Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De ambities van Club in de terugronde

De ambities van Club in de terugronde

Na de interlandbreak gaat alle aandacht weer naar de Jupiler Pro League. Vrijdag wordt met AA Gent – Westerlo de terugronde van de reguliere competitie op gang getrapt. HLN polste onder meer bij Club naar de verwachtingen voor de terugronde.

1) Wat is de (vernieuwde) ambitie?

De ambitie voor Club Brugge blijft dezelfde als vóór het seizoen: de eerste titel in ondertussen elf jaar binnenhalen. Daarvoor zal alles moeten wijken. In het geval dat blauw-zwart toch nog Europees overwintert, zal er na Nieuwjaar niet meer voluit gegaan worden. De play-offs krijgen dus absolute voorrang. Enkel voor de beker wordt er nog een uitzondering gemaakt.

2) Welke speler zal verrassen?

Er zijn meerdere spelers bij Club om naar uit te kijken. Eerst en vooral is er de terugkeer van Bjorn Engels. Hij moet na een jaar afwezigheid meer zekerheid brengen centraal achterin. Daarnaast kan ook de comeback van Lior Refaelov cruciaal zijn voor blauw-zwart.

3) Wat is het grootste minpunt / pluspunt?

Het grootste minpunt is de vraag of Jelle Vossen wel voldoende zal renderen in een 4-3-3-systeem. Daarnaast is het afwachten of Hans Vanaken definitief kan doorbreken. Tot slot is het belangrijk dat Victor Vazquez zijn oude niveau terugvindt. Een erg groot pluspunt is het leeglopen van de Brugse ziekenboeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws