Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Legia Warschau

Donderdagavond gaat Club Brugge tegen Legia Warschau op zoek naar zijn eerste Europese overwinning van het seizoen. Na de 1 op 9 moeten Preud’homme & co de drie punten pakken om nog een waterkansje te behouden op Europese overwintering. 

Zoals eerder vermeld op BlauwZwartFans komt de wedstrijd tegen de Polen te vroeg voor Ruud Vormer (voetblessure) en José Izquierdo (heupblessure). Legia treedt niet met zijn sterkste elf aan. Topschutter Nikolic zit niet in de kern. Ex-Bruggeling Trickovski loopt wél tussen de lijnen.

Michel Preud’homme wijzigt drie namen in vergelijking met de uitwedstrijd in Westerlo: Mechele (in plaats van Duarte), De Bock (in plaats van Bolingoli) en Pereira (in plaats van Vossen) verschijnen aan de aftrap. Dat meldt het officiële Twitter-kanaal van blauw-zwart.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Legia Warschau

Club – Legia wordt beschouwd als een risicomatch. De Brugse politie vreest namelijk voor georganiseerd hooliganisme. De supporters van ADO Den Haag, die er een sterke vriendschapsband op nahouden met die van Legia, zijn alvast op post.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws