Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Dat probeert Vossen ons wijs te maken”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

Elke week blikt Het Nieuwsblad met een eigenzinnige kijk terug op het voorbije voetbalweekend. Columnist Wim Conings had het daarbij onder meer over Jelle Vossen.

“Jelle Vossen is een Mister Onbewogen. Hij probeert ons wijs te maken dat wij allemaal last hebben van het Baader-Meinhof-fenomeen: dingen die anders onder de radar passeren ineens op een korte tijdsperiode meermaals zien en het daardoor blijven onthouden.”

“Ik heb raad voor je, Jelle. Trap die bal gewoon eens in de hoek in plaats van binnen het bereik van de doelman, en niemand praat nog over de kansen die je mist. Also: je paniekerig van links naar rechts draaiende ogen verraden je eigen bezorgdheid.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws