Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club wervelt voorbij Zulte Waregem

Club wervelt voorbij Zulte Waregem

Club Brugge heeft zijn perfecte thuisrapport in Jan Breydel nog maar eens benadrukt. Blauw-zwart had geen kind aan een onmondig Zulte Waregem en pakt zo 24 op 24 in eigen huis.

Club begon goed aan de wedstrijd en zag dat bijna beloond worden door een snel doelpunt van Vossen. De Limburger snoepte Vazquez de bal af, maar had achteraf gezien beter de Spanjaard zijn kans laten gaan.

Na een kwartier spelen kwam ex-speler Jorgensen goed weg met een gele kaart na een schandalige overtreding op Vazquez. En even later werd blauw-zwart een strafschop onthouden toen diezelfde Vazquez door Lepoint foutief afgestopt werd. Op het einde van de eerste helft ging het plots heel snel: Vossen, Izquierdo en Vormer zorgden voor een verdiende 3-0-ruststand.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet meer. Club bleef wervelen en Essevee-doelman Bossut waande zich bij momenten in een schietkraam. Zulte Waregem kon daar quasi niets meer tegenover stellen. Zo wint blauw-zwart zijn laatste vijf wedstrijden en incasseert het geen enkel doelpunt in tot dusver 450 minuten voetbal.

Bekijk hier nog eens de hilarische goal van Izquierdo

Samenvatting Club Brugge – Zulte Waregem

Reacties Club Brugge – Zulte Waregem

#CluZwa : Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws