Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club vraagt fans uitdrukkelijk om niét naar stadion te komen

Club vraagt fans uitdrukkelijk om niét naar stadion te komen

Sinds de stad Brugge beslist heeft om Club Brugge – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden, zijn er heel wat supporters die tóch naar Jan Breydel willen afzakken. Dat is ook Club Brugge niet ontgaan. Zij vragen echter om niet naar het stadion te komen.

“Blauw-zwart begrijpt en deelt de teleurstelling van de fans, maar wijst erop dat de aanwezigheid van supporters aanleiding kan geven tot extra sportieve en financiële sancties vanuit de UEFA”, klinkt het op de officiële website.

“Voor, tijdens en na de wedstrijd tegen Napoli zijn énkel mensen met een operationele of representatieve taak, een afvaardiging van de UEFA en een delegatie van Napoli toegelaten.” Hier kan je terecht om na te gaan wie er donderdag wél toegelaten wordt in het stadion.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws