Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club verliest met kleinste verschil, maar kan nog altijd Europees overwinteren

Club verliest met kleinste verschil, maar kan nog altijd overwinteren

Club Brugge heeft zijn vijfde en voorlaatste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League niet kunnen winnen. In een leeg Jan Breydelstadion won Napoli met het kleinste verschil.

Club begon erg moeizaam aan de wedstrijd, maar ontsnapte aan een tegendoelpunt van Hamsik en Lopez. Na een half uur voetballen kwam blauw-zwart beter in de match. Toch waren het de Italianen die net voor rust de leiding namen via Vlad Chiriches.

Ook in de tweede helft had Club het moeilijk. Izquierdo, Gedoz en Vossen probeerden wel, maar konden Napoli-doelman Gabriel niet verschalken. Aan de overkant liet Hysai het na om de score te verdubbelen. Zo bleef het 0-1 na een wedstrijd die enkel en alleen omwille van het lege stadion nog lang zal bijblijven.

Door het 1-0-verlies van FC Midtjylland bij Legia Warschau kan Club nog altijd Europees overwinteren. Maar dan moet er wel gewonnen worden in Denemarken. Door de onderlinge duels met Legia Warschau heeft Club alles nog in eigen handen, zélfs als de Polen in Napoli zouden gaan winnen.

Reacties Club Brugge – Napoli

Reacties #CluNap from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws