Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-supporters blijven op één, Anderlecht zakt weg

In de heenronde van de Jupiler Pro League zaten er gemiddeld 11.650 toeschouwers op de tribunes. De fans van Club Brugge zijn ook dit jaar het talrijkst aanwezig en bewijzen zo nog maar eens hoe trouw het publiek in Jan Breydel is.

Een andere opvallende vaststelling is dat een gemiddelde wedstrijd in eerste klasse door 600 toeschouwers meer bijgewoond werd dan vorig jaar. In de Ghelamco Arena was de stijging het grootst. Zij hebben dit seizoen zo’n 1367 meer fans per wedstrijd.

Daardoor nemen de Buffalo’s de derde plaats over van Anderlecht. Standard verloor, op Moeskroen na (-1704 supporters), het meeste fans en zag een daling van 826 supporters op Sclessin. Dat meldt Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws