Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club stalt Steelant bij Deinze

Club stalt Steelant bij Deinze

Club Brugge heeft besloten om beloftedoelman Quintijn Steelant tot het einde van het seizoen uit te lenen aan KMSK Deinze. Dat meldt HLN. Het jonge talent kan buiten de transferperiode verhuurd worden omdat de Oost-Vlamingen op dit moment nog maar één keeper ter beschikking hebben wegens blessures. In dat geval maakt de KBVB immers een uitzondering.

Steelant wordt zo ploegmaat van Yannick Reuten, die afgelopen zomer al aan de tweedeklasser werd uitgeleend. De 18-jarige keeper kon nog niet op speelminuten rekenen bij de eerste ploeg van blauw-zwart, maar behoorde in het begin van het seizoen wel al tot de selectie van Michel Preud’homme. Intussen zouden echter vooral Jens Teunckens en Brent Gabriël gezien worden als dé opkomende keeperstalenten.

Bij Deinze belooft het geen gemakkelijke opdracht te worden voor Steelant. De tweedeklasser staat momenteel dertiende en verloor zondag nog met 1-4 van Cercle Brugge. Daardoor slikte Deinze dit seizoen al 29 tegendoelpunten en heeft het de op één na slechtste verdediging in de Proximus League. Veel succes Quintijn!

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws