Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler beleeft schrik van zijn leven in Parijs

Club-speler beleeft schrik van zijn leven te Parijs

Na een laatste pittige training op vrijdagmiddag, kreeg de voltallige A-kern van Club Brugge een weekendje vrij van Michel Preud’homme. Maar wat een leuk uitje moest worden, werd een nachtmerrie voor Dylan Seys.

De 19-jarige aanvaller besloot immers om er met zijn vriendin een weekendje op uit te trekken richting Frankrijk. Toen de speler van Club Brugge in Parijs arriveerde, barstte de hel los: schietpartijen, explosies, een gijzeling in concertzaal Bataclan,…

Volgens de eerste cijfers lieten er in totaal minstens 120 personen het leven. Een mens zou voor minder schrik krijgen. Voor Dylan zijn het dan ook bange momenten in Parijs. Wij leven met je mee, Dylan en hopen dat je toch nog een klein beetje kan genieten van je welverdiende weekend. #PrayforParis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws