Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club – Napoli achter gesloten deuren

Club - Napoli achter gesloten deuren

Club Brugge speelt donderdagavond in de Europa League tegen Napoli. Omdat het om een risicomatch gaat, was het mogelijk dat de wedstrijd uitgesteld zou worden wegens te weinig federale agenten. Maar zoals eerder gemeld, lagen er eveneens twee andere scenario’s op tafel (zonder uitsupporters of zonder supporters van zowel Club als Napoli). 

Intussen heeft de officiële website gemeld dat het besluit van de burgemeester luidt dat Club Brugge – Napoli achter gesloten deuren zal plaatsvinden. Er zijn dus van beide supportersgroepen géén fans welkom.

Supporters met een ticket voor deze Europa League-wedstrijd hoeven donderdagavond dus niét richting Jan Breydel te trekken. Momenteel bekijkt de club wat de compensatie is voor deze fans.

“Er is nog geprobeerd om een uitweg te vinden met Club Brugge om meer stewards in te zetten, maar een concrete oplossing kwam niet uit de bus”, besluit burgemeester Landuyt. Mogelijk mogen er ook zondag geen Club-fans aanwezig zijn in Mechelen. Straks wellicht meer daarover, houd dus zeker onze website in de gaten.

UPDATE: heel wat Club-fans zijn het niet eens met deze beslissing en nemen initiatief.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws