Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club laat oog vallen op Deense verdediger

Club laat oog vallen op Deense verdediger

Het heeft er alle schijn van dat Thomas Meunier aan zijn laatste seizoen bezig is bij Club Brugge. Mogelijk vertrekt hij zelfs in de winter al. Het is dan ook niet onlogisch dat blauw-zwart stilaan uitkijkt naar een vervanger. Hoewel er met de 19-jarige Dion Cools al een goed alternatief voorhanden is, wil blauw-zwart eveneens een meer ervaren rechtsachter aantrekken.

In die zoektocht lijkt Club zijn transfervizier te richten op Henrik Dalsgaard. De 26-jarige verdediger van Aalborg stond vorig jaar nog tussen de lijnen in de Europa League-wedstrijden tegen blauw-zwart.

Dalsgaard draagt al zijn hele voetbalcarrière het shirt van Aalborg en is uitgegroeid tot een echt clubicoon. Hij kwam in 164 wedstrijden in actie voor de Denen en vond 9 keer de weg naar doel. Komende winter is hij echter einde contract, waardoor Club hem gratis zou kunnen inlijven.

Als Club de verdediger straks daadwerkelijk wil binnenhalen, zal het wel moeten afrekenen met concurrentie van onder meer AZ en Zulte Waregem. Dat melden Deense bronnen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws