Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-jonkies zijn uitgeschakeld op het WK in Chili

Vossen - Denswil - Poulain - Teunckens - Claudemir - Vormer - Butelle - Diaby - Pina (Club Brugge - Anderlecht)

Het WK in Chili is voorbij voor de jonge Rode Duivels. Onze nationale U17 kwamen wel op voorsprong, maar incasseerden daarna nog drie doelpunten. Toch mogen de manschappen van Bob Browaeys het toernooi met opgeheven hoofd verlaten.

In de halve finale tegen Mali stonden er twee Club-spelers in de basis: Jens Teunckens (doelman) en Laurent Lemoine (verdediger). Terry Osei-Berkoe (aanvaller) en Dennis Van Vaerenbergh (aanvaller) zaten op de bank. Laatstgenoemde mocht een half uur voor tijd invallen.

Het was opnieuw Dante Rigo (PSV), die ook tegen Costa Rica trefzeker was, die het openingsdoelpunt voor zijn rekening nam. Traore, Maiga en Koita zorgden echter voor de 3-1-overwinning voor de Afrikanen.

Jens Teunckens, die enorm veel lof kreeg tijdens het toernooi, ging bij de 2-1 de mist in en was erg teleurgesteld. Kop op, Jens! Trek je op aan al die goeie prestaties. Van Vaerenbergh viel sterk in en was dicht bij de aansluitingstreffer. Proficiat voor het mooie toernooi Jens, Laurent, Dennis en Terry!

Bekijk de samenvatting

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws