Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans krijgen steun uit wel héél onverwachte hoek

Club-fans krijgen steun uit wel héél onverwachte hoek

Er werd al heel wat geschreven en gesproken over de beslissing van burgemeester Landuyt om de wedstrijd tussen Club Brugge en Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Een groot deel van de Club-fans kan zich alleszins niet vinden in die beslissing. En ze zijn niet alleen, want ook uit onverwachte hoek kwam er steun voor de blauw-zwarte aanhang.

Niemand minder dan Pol Van Den Driessche, jawél de woordvoerder van Cercle Brugge, nam het op voor de Club-fans. Want ook hij begrijpt niet dat de supporters van Club Brugge donderdag niet aanwezig mogen zijn in de voorlaatste wedstrijd van de Europa League-groepsfase.

“Was eenvoudig op te lossen: enkel Club-supporters toelaten. Mits enige creativiteit en met voldoende overleg was dit perfect op te lossen, burgemeester”, klinkt het bij de Cercle-woordvoerder in gesprek met burgemeester Landuyt, die pareert met: “Spijtig: volledig negatief advies van politiediensten.”

Pol Van Den Driessche en Renaat Landuyt discussiëren over Club Brugge - Napoli achter gesloten deuren

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws