Club-fans bereiden zich voor op #BrugesLockdown

Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans bereiden zich voor op #Brugeslockdown

Club Brugge speelt zijn Europa League-wedstrijd donderdag achter gesloten deuren. Een beslissing waar zowel het Brugse bestuur als de supporters het niet mee eens zijn. Intussen wordt er alvast een ludieke actie op poten gezet voor tijdens de wedstrijd.

Zo wil de blauw-zwarte aanhang tijdens Club Brugge – Napoli uitpakken met een speelse Twitter-actie. De Club-fans hebben hun saus gehaald bij de taferelen van afgelopen zondag. Toen vroeg de politie uitdrukkelijk om #socialemediastilte vanwege de politieacties in Brussel. “Geen probleem”, dacht Twitter. En zo ontstond er bij toeval een hilarische kattenregen op het sociaal medium, met als hashtag #BrusselsLockdown.

De Club-aanhang wil op gelijkaardige wijze een #BrugesLockdown lanceren, om in dit geval de onbegrijpelijke beslissing van burgemeester Landuyt aan te kaarten. Enkele fans gaven alvast het goeie voorbeeld 🙂

Laatste nieuws

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws