Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fan zet Landuyt een hak via Wikipedia

Club-fan zet Landuyt een hak via Wikipedia

Er is al heel wat gezegd en geschreven over de beslissing van burgemeester Landuyt om Club – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Het overgrote deel van de blauw-zwarte aanhang is het niet eens met die opmerkelijke beslissing. Met alle gevolgen van dien.

Voor aanvang van de Europa League-wedstrijd verzamelden zo’n 200 Club-supporters voor het Jan Breydelstadion. Vuurpijlen, rookbommen en anti-Landuyt gezangen weerklonken.

Intussen is er ook een Club-fan die de Wikipedia-pagina van Renaat Landuyt heeft aangepast. “Renaat Landuyt staat ook bekend voor zijn wanbeleid bij terreurdreiging. De heer Landuyt vult zijn vrije tijd met het dwarsbomen van wedstrijden van Club Brugge”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws