Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club doet oproep aan fans: “Steun de ploeg op een positieve manier”

Club doet oproep aan fans Steun de ploeg op een positieve manier

Club Brugge heeft aan de blauw-zwarte aanhang gevraagd om Club zondag op een positieve manier te steunen in Mechelen. Na de Europa League-wedstrijd van afgelopen donderdag achter gesloten deuren, kijkt Club er reikhalzend naar uit om de steun van de o zo belangrijke twaalfde man opnieuw te voelen. Dat meldt Blue Army.

“Na de wedstrijd tegen Zulte Waregem was iedereen (pers, supporters én spelers) onder de indruk van de positieve en serene sfeer in het Jan Breydelstadion. Stewards, supporters en veiligheidsdiensten maakten er samen een veilige en aangename voetbalavond van. We rekenen op jullie allemaal om er ook zondag in Mechelen opnieuw een voetbalfeest van te maken”, klinkt het.

“We vragen dan ook aan alle supporters om de inspanningen van de stewards en veiligheidsdiensten, in minder evidente omstandigheden, met respect te beantwoorden. Voor de veiligheid van alle aanwezigen zullen zakken en tassen (rugzak, handtas,..) niet toegelaten worden in het AFAS-stadion Achter de Kazerne. Er wordt nogmaals benadrukt dat het gebruik van pyrotechnisch materiaal én voetzoekers absoluut verboden zijn in het stadion.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws