Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club doet mooie geste voor gedupeerde fans

Club doet mooie geste voor gedupeerde fans

Sinds burgemeester Renaat Landuyt de beslissing nam om Club Brugge – Napoli achter gesloten deuren te laten plaatsvinden, was het nog maar de vraag wat er met de gedupeerde supporters zou gebeuren. Heel wat fans ‘vreesden’ voor een terugbetaling in drank- of eetbonnen. Maar niets is minder waar.

Club Brugge heeft woensdagmiddag namelijk via de officiële site gemeld dat het de tickets gewoon zal terugbetalen. “Blauw-zwart wil niet dat de fans tweemaal de dupe zijn en zal alle fans die een geldig UEL-abo of toegangsticket kunnen voorleggen integraal terugbetalen voor deze wedstrijd”, klinkt het.

Concrete richtlijnen voor de praktische afhandeling hiervan zouden in het begin van volgende week bekendgemaakt worden. Het is nu vooral belangrijk dat elke Club-supporter met een geldig ticket (of UEL-abonnement) zijn toegangskaartje goed bijhoudt.

Het moge duidelijk zijn dat Club een serieuze smak geld verliest door deze tegenvaller. Volgens HLN gaat het om 350.000 euro verlies voor de club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws